ILMAN OMAA EMOA II painos valmiina joulumyyntiin

Ilman omaa emoa II painos valmiina myyntiin ja postitukseen

Nuoren miehen lapsuuskokemuksista nuoruusvuosien kautta aikuisuuteen kertova kirjani II painos on saapunut kirjapainosta 1.12.2023. Kirja postitetaan ennakkotilaajille tilausvahvistuksen saavuttua. Ennakkotilaajat ovat saaneet asiaan liittyvän tilausvahvistus- ja maksuohjeen sähköpostilla.

Kirjoja on vielä muutamia kappaleita tarjolla myös vapaaseen myyntiin ja tarvittaessa niitä painetaan lisää jos tarvetta ilmenee. Kirjatilauksen voi ilmaista sähköpostiini velimatti.leinonen(at)gmail.com tai tuumatti(at)tuumatti.fi tuo lähetä viesti-linkki löytyy kotisivuiltani.

Laajempi kirjainfo löytyy kotisivulinkistäni:
”Ilman omaa emoa” II painos (tuumatti.fi)

Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Hyvää joulun odotusta toivottaen

Helsinki 4.12.2023 Veli Matti Leinonen