Stadin skoude Kirsi Autio 2023- Joe Biden vierailun turvaajana

Helsingin Etelärannassa tapasin mielyttävän ja ihmisystävällisen, vuoden 2023 Stadin skouden tittelin ansaitusti saaneen Kirsi Aution. Hän oli yksi monesta tuhannesta turvatehtäviin komennetuista virkailijoista.

Oli mielenkiintoista seurata hänen työskentelyään Uspenskin katedraalin alapuolisen Kanavakadun alussa. Vaihdoimme muutaman sanan ja olimme yhtä mieltä siitä, että poliisin ammattikin on loppujen lopuksi asiakaspalvelutyötä, mitä hän toteutti myös eilen leppoisan mukavalla otteella.

Kuvasin n. 4 tuntia Joe Bidenin vierailua ja tunnelma oli käsinkosketeltavan lämminhenkisen isänmaallinen. Vain kerran elämässä tällaisen tilaisuuden pääsee näkemään ja kokemaan. Vierailuun liittyvän kuvagallerian julkaisen erikseen.

Hki 14.7.2023 Veli Juhani